We zijn al aan het aftellen en ongetwijfeld de kinderen ook: volgende week is het Jeugdvakantieweek!
Graag nemen we de kinderen mee op wereldreis van Afrika tot aan Amerika.

Leiding
Wij zien je graag as zondag 11.00u bij Scoutinggebouw Den Donk om je uitleg te geven over het programma en je bij te praten over de week. Verder hebben we de website bijgewerkt en tref je op deze pagina meer informatie voor de leiding aan. Een overzicht met alle tijden staat hier.

Deelnemers
Maandag 21 augustus worden de kinderen om 9.30 uur verwacht bij Scoutinggebouw Den Donk in de Bosstraat om in te checken op Moergestel Airport. Het Paarse team staat dan klaar om iedereen te ontvangen. Ga naar het bordje met de eerste letter van je achternaam en de leden van het Paarse team zullen je doorverwijzen naar de juiste groep en leiding. Het programma, voorzien van tijden, start- en eindpunt en wat je niet moet vergeten, staat op deze pagina.

Op reis ga je niet zonder bagage. Vergeet daarom zeker niet om iedere dag een rugzak/tas mee te brengen met daarin je lunchpakketje en afsluitbare drinkbeker. Wij zorgen ervoor dat die beker gevuld wordt. Let op: donderdag hebben we een uitstapje, dan breng je zelf voldoende drinken mee.

Kan je kind niet komen of heb je ons dringend nodig tijdens de week, dan zijn wij telefonisch of via WhatsApp te bereiken op 06 – 22 99 24 87. (Reactie via WhatsApp kan even duren.)

Wij hebben er zin in, tot snel!

P.s. We zoeken nog spelleiding voor woensdagmorgen (B/C) en vrijdagmiddag (B/C). Stuur een mailtje via ons contactformulier als je nog tijd hebt om mee te helpen.