Informatie groepsleiding2023-07-07T22:05:48+02:00

Informatie groepsleiding

Misschien is het je eerste keer als leiding of ben je gewoon op zoek naar informatie.  Komende tijd verzamelen we hieronder de meest gestelde vragen vanuit de leiding.

Kan ik nog als leiding deelnemen?
Op het ogenblik zijn alle groepjes voorzien van leiding, maar je kunt je altijd nog aanmelden om mee te helpen als vrijwilliger. We zouden het heel fijn vinden als je kunt deelnemen.

Hoe oud moet je zijn als leiding?
Wij hanteren geen minimale of maximale leeftijd maar je moet al wel op de middelbare school zitten of deze afgesloten hebben. Ouders zijn ook van harte welkom!

Kan ik ook alleen deelnemen?
Het zou heel fijn zijn als je al iemand hebt om samen een groepje mee te begeleiden. Maar het komt soms voor dat al je vrienden op vakantie of aan het werk zijn. Schrijf je gewoon in en we gaan samen kijken hoe jij alsnog kunt deelnemen aan de JVW.

We zouden voor ons groepje graag eigen buttons maken, kan dat?
Jazeker! Download hier een voorbeeld buttonvel dat je kunt gebruiken om je buttons voor te bereiden. Als ze af zijn neem je ze mee tijdens de leidingbijeenkomst op de laatste zondagochtend voor de week begint. Uitknippen hoeft niet! Wij maken dan voor jou de buttons gereed.

We zouden voor ons groepje graag eigen buttons maken, kan dat?2022-07-15T15:23:05+02:00

Jazeker! Download hier een voorbeeld buttonvel dat je kunt gebruiken om je buttons voor te bereiden. Als ze af zijn neem je ze mee tijdens de leidingbijeenkomst op de laatste zondagochtend voor de week begint. Uitknippen hoeft niet! Wij maken dan voor jou de buttons gereed.

Kan ik ook alleen deelnemen?2022-07-15T15:21:58+02:00

Het zou heel fijn zijn als je al iemand hebt om samen een groepje mee te begeleiden. Maar het komt soms voor dat al je vrienden op vakantie of aan het werk zijn. Schrijf je gewoon in en we gaan samen kijken hoe jij alsnog kunt deelnemen aan de JVW.

Hoe oud moet je zijn als leiding?2022-07-15T15:21:19+02:00

Wij hanteren geen minimale of maximale leeftijd maar je moet al wel op de middelbare school zitten of deze afgesloten hebben. Ouders zijn ook van harte welkom!

Wist je dat?2023-07-07T22:09:13+02:00
 • Wij het prettig vinden dat, als kinderen op de fiets komen tijdens de jeugdvakantieweek, deze ook in orde is (banden zijn opgepompt e.d.).
 • Wij adviseren op tijd aanwezig te zijn, ook bij het ophalen van de kinderen
 • Wij altijd open staan voor nieuwe ideeën en suggesties
 • Wij er vanuit gaan dat kinderen die opgegeven zijn ook meedoen en als dat, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is wij daar een bericht van krijgen.
 • Wij hopen dat onze vaste vrijwilligers hun adreswijziging doorgeven bij een verhuizing
 • Wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor verloren voorwerpen
 • Wij ieder jaar wél een aantal gevonden voorwerpen hebben, deze dagelijks af te halen zijn en dat na de JVW op de site geplaatst wordt waar ze dan zijn op te halen
 • Niet opgehaalde verloren artikelen na verloop van tijd weggegeven worden
Ik heb iets gevonden, wat nu?2023-07-07T22:10:25+02:00

Ga naar de pagina gevonden voorwerpen en meld het daar. Geef het voorwerp even af bij je leiding.

Gevonden voorwerpen worden tot 2 weken na de jeugdvakantieweek bewaard.

Ik ben iets kwijt, wat nu?2022-07-15T15:17:10+02:00

Ga naar de pagina gevonden voorwerpen en kijk of het al gemeld is. Je kunt ook navraag doen bij de leiding.

Wij bewaren de gevonden voorwerpen tot 2 weken na Jeugdvakantieweek.

Begint en eindigt JVW iedere dag op dezelfde locatie?2022-07-15T15:07:07+02:00

Omdat wij iedere dag andere activiteiten bieden starten we niet iedere dag op dezelfde locatie. Kijk daarom goed in het programma op welke locatie we starten.
We eindigen wel iedere dag op dezelfde locatie als waar we gestart zijn, m.u.v. verzamelen start optocht op vrijdagavond en disco.
Alle programma’s starten wel op dezelfde locatie: je hoeft dus bijvoorbeeld niet met een kind op locatie X te zijn en het andere kind op locatie Y.

Waar vind ik alle praktische informatie?2022-07-15T15:03:04+02:00

Alles wat je moet weten over de JVW, zoals start- en eindtijden staat op de site. Bekijk het programma. Mist er iets? Laat het ons weten.

De 10 garanties van JVW:
 • De gezelligste week van het jaar!

 • Kei leuke kinderen!

 • Drankje aan het einde van de dag!
 • Overnachting (C-progamma)
 • Uitje!
 • Zeskamp voor vrijwilligers!
 • Natte kleding!

 • Eindfeest!

 • Spierpijn?

 • Hadden we al gezegd gezelligheid?

Handige links
Ga naar de bovenkant