Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Staat het gezochte antwoord er niet tussen?
> Stel je vraag dan via het Contactformulier

FAQ

Waar vind ik alle praktische informatie?

Alles wat je moet weten over de JVW, zoals start- en eindtijden staat op de site. Bekijk het programma. Mist er iets? Laat het ons weten.

 

Wij wonen in Moergestel, maar mijn kinderen zitten niet in Moergestel op school, maar doen toch mee met het JVW. Wanneer krijgen zij meer info het programma?

Het programma staat op deze site.

 

Welke groepen zijn er en hoe is de verdeling?

De kinderen zijn verdeeld in 3 groepen, A, B en C.

Groep A zijn kinderen uit groep 1 en 2, groep B zijn kinderen uit groep 3, 4 en 5, groep C zijn kinderen uit groep 6, 7 en 8

 

Ik wil graag bij mijn vriendjes en/ of vriendinnetjes in de groep, kan dat?

Bij het indelen van de groepen proberen we om de bestaande schoolklassen bij elkaar te houden, zodat je met klasgenootjes in de groep zit. Je kan bij het aanmelden ook aangeven bij wie je graag in de groep wilt. Hier proberen we rekening mee te houden, maar het lukt niet altijd.

 

Ik heb mijn kind ingeschreven, maar we hebben alsnog een vakantie geboekt. Kan ik het inschrijfgeld terug krijgen?

Nee, helaas. De week na de inschrijving worden de lijsten samengesteld, groepen ingedeeld en aan de hand van het aantal kinderen al de nodige bestellingen geplaatst, inkopen gedaan enz. M.a.w., aan de hand van het aantal inschrijvingen worden al vrij snel na de inschrijvingen kosten gemaakt.

 

Waarom is mijn kind maar bij één vriendje of vriendinnetje ingedeeld, terwijl ik er twee opgegeven heb?

Tja, het blijft een flink karwei om de kinderen in te delen. Wij hebben er bewust voor gekozen om ouders de mogelijkheid te bieden een paar extra namen op te geven van kinderen bij wie hun kind graag in de groep zou willen zitten. Het is helaas onmogelijk om aan ieders wensen te voldoen (iemand kan bv. wel een naam opgeven van een vriendje, maar die naam komt soms wel tien keer voor bij verschillende kinderen; anderzijds zijn er soms wel tien kinderen die een bepaalde naam noemen, terwijl de persoon in kwestie niemand van die tien kinderen genoemd heeft). Ondanks dat er zo’n drie- tot vierhonder kinderen ingedeeld moeten worden, wordt er geprobeerd met zoveel mogelijk wensen rekening te houden. Dit biedt natuurlijk geen garantie dat het ook daadwerkelijk altijd lukt!

 

Mijn kind heeft speciale aandacht nodig, maar ik weet niet of ik dit moet vermelden bij de inschrijving?

Graag zelfs! Dit voorkomt een mogelijke teleurstelling, zowel bij het kind,  bij de ouder en bij de leiding van de groep. Alleen als we bekend zijn met de soort van aandacht die je kind nodig heeft, kunnen we gericht rekening houden met het samenstelling van de groep kinderen en de indeling van de leiding.

 

Ik ben iets kwijt, wat nu?

Ga naar de pagina gevonden voorwerpen en kijk of het al gemeld is. Je kunt ook navraag doen bij de leiding. 

 

Ik heb iets gevonden, wat nu?

Ga naar de pagina gevonden voorwerpen en meld het daar. Geef het ding even af bij je leiding.

Wist u dat

  • Wij het prettig vinden dat, als kinderen op de fiets komen tijdens de jeugdvakantieweek, deze ook nagekeken is. (banden zijn opgepompt zijn e.d.).
  • Wij  adviseren op tijd aanwezig te zijn, ook bij het ophalen van de kinderen
  • Wij altijd open staan voor nieuwe ideeën en suggesties
  • Wij er van uit gaan dat kinderen die opgegeven zijn ook meedoen en als dat, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is wij daar een bericht van krijgen.
  • Wij hopen dat onze vaste vrijwilligers hun adreswijziging doorgeven bij een verhuizing
  • Wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor verloren voorwerpen
  • Wij  ieder jaar wél een aantal gevonden voorwerpen hebben, deze dagelijks af te halen zijn en na de JVW op de site geplaatst worden
  • Het restant na verloop van tijd weggegeven wordt