Algemeen

De JVW in Moergestel draait volledig op vrijwilligers. Veel mensen van de  Moergestelse bevolking worden op de een of andere manier wel betrokken bij de JVW. Is het niet door zelf mee te doen als groepsleiding,  spelleid(st)er, medewerker bij het ranjateam. brigadier, post of organisator, dan is het wel door dat er iemand uit het gezin in een groep zit.

Dat de JVW leeft in Moergestel blijkt wel uit het feit dat vakanties worden afgestemd op de JVW, niet alleen door de ouders van deelnemende kinderen, maar zeker ook door de vrijwilligers. En daar is de organisatie maar wat blij mee!

Wat ga je doen:

Je bent leiding bij een spel. De groepjes die bij jou het spelletje komen doen geef je uitleg en motiveer je bij de uitvoering van het spel. Ook zorg je ervoor dat het spel mee opgebouwd en afgebroken wordt.
Daarnaast vragen we je af en toe om mee te helpen met opruimwerkzaamheden rondom de spellen. Natuurlijk gelden er wel  regels als vrijwilliger bij de JVW, deze hebben we verwoord in de gedragscode voor vrijwilligers.

Wanneer verwachten we je:

  • De Jeugdvakantieweek is van 17 t/m 21 augstus 2020.
  • Na inschrijving krijg je een bericht over waar en wanneer  je verwacht wordt.

Welke leeftijd moet je hebben:

14 jaar of ouder. Ben je nog geen 14 en wil je toch meehelpen? Neem dan even contact met ons op!

Schrijf je hier in.