Overige vrijwilligers

Algemeen

De JVW in Moergestel draait volledig op vrijwilligers. Veel mensen van de  Moergestelse bevolking worden op de een of andere manier wel betrokken bij de JVW. Is het niet door zelf mee te doen als groepsleiding,  spelleid(st)er, medewerker bij het ranjateam. brigadier, post of organisator, dan is het wel door dat er iemand uit het gezin in een groep zit.

Dat de JVW leeft in Moergestel blijkt wel uit het feit dat vakanties worden afgestemd op de JVW, niet alleen door de ouders van deelnemende kinderen, maar zeker ook door de vrijwilligers. En daar is de organisatie maar wat blij mee!

Wat ga je doen:

De overige vrijwilligers helpen bijvoorbeeld bij het schenken van ranja, brigadieren,  klaarzetten van materialen of opbouwen van spellen. Ook als EHBO-er kun je meehelpen. Je hoeft niet de hele week of de hele dag mee te helpen. Het is ook mogelijk om je per dagdeel aan te melden.

Daarnaast vragen wij je af en toe ook om mee te helpen met opruimwerkzaamheden. Natuurlijk gelden er wel regels als vrijwilliger bij de JVW, deze hebben we verwoord in de gedragscode voor vrijwilligers.

Wanneer verwachten we je:

  • De Jeugdvakantieweek is dagelijks van 17 t/m 21 augustus 2020.
  • Na inschrijving krijg je bericht waar en wanneer je verwacht wordt.

Welke leeftijd moet je hebben:

14 jaar of ouder. Ben je jonger dan 14 jaar? Neem dan even contact met ons op!

Schrijf je hier in.