Algemeen

De JVW in Moergestel draait volledig op vrijwilligers. Veel mensen van de  Moergestelse bevolking worden op de een of andere manier wel betrokken bij de JVW. Is het niet door zelf mee te doen als groepsleiding,  spelleid(st)er, medewerker bij het ranjateam. brigadier, post of organisator, dan is het wel door dat er iemand uit het gezin in een groep zit.

Dat de JVW leeft in Moergestel blijkt wel uit het feit dat vakanties worden afgestemd op de JVW, niet alleen door de ouders van deelnemende kinderen, maar zeker ook door de vrijwilligers. En daar is de organisatie maar wat blij mee!

Wat ga je doen:

Je bent samen met 2 of 3 anderen leiding van een groepje kinderen. In de week ga je met je groepje kinderen spelletjes doen, naar het zwembad, knutselen, enzovoorts. Al deze dingen zijn door ons georganiseerd, jij begeleidt jouw groepje kinderen bij deze activiteiten. Natuurlijk gelden er wel regels als vrijwilliger bij de JVW, deze hebben we verwoord in de gedragscode voor vrijwilligers.

Wij zijn hartstikke blij dat je groepsleiding wilt zijn, daarom is er voor alle vrijwilligers een eindfeest.

Wanneer verwachten we je: 

  • Op de informatiebijeenkomst, waar we de groepjes verdelen. Lees hier de spelregels omtrent het verdelen van de groepjes.
    Deze vindt plaats op vrijdag 5 juni om 20.00 uur  in den Donk.
  • Op de startbijeenkomst op zondagochtend 16 augustus om 11.00 uur. Deze vindt ook plaats in den Donk.
  • Tijdens de Jeugdvakantieweek, dagelijks van 17 t/m 21 augustus 2020.

Welke leeftijd moet je hebben:

13 jaar of ouder. Ben je tijdens de JVW 13 dan mag je, met 2 anderen, leiding geven aan een A groep. Ben je jonger dan 13 jaar? Neem dan even contact met ons op!

Schrijf je hier in.