Algemeen

 

De JVW in Moergestel draait volledig op vrijwilligers. Veel mensen van de  Moergestelse bevolking worden op de één of andere manier wel betrokken bij de JVW. Is het niet door zelf mee te doen als groepsleiding, ranja team, spelleid(st)er, brigadier, post of organisator, dan is het wel door dat er iemand uit het gezin in een groep zit.

Dat de JVW leeft in Moergestel blijkt wel uit het feit dat vakanties worden afgestemd op de JVW, niet alleen door de ouders van deelnemende kinderen, maar zeker ook door de vrijwilligers. En daar is de organisatie maar wat blij mee!

DSC_0001.JPG

Groepsleiding

 

Zonder de groepsleiding geen JVW zeggen wij als organisatie. Elk jaar staat er weer enthousiaste leiding klaar om de kinderen de hele week te begeleiden en te vermaken. Wij zijn trots op de leiding die elk jaar weer mee willen doen. Jullie geven hiermee aan betrokken te zijn bij de jongere kinderen uit het dorp.

 

IMG_4223.JPG IMG_8161.JPG

[button size=”large” icon=”fa-sign-in” icon_size=”fa-lg” target=”_self” font_weight=”100″ text=”Inschrijven groepsleiding” link=”http://www.jvwmoergestel.nl/inschrijven-groepsleiding/”]

Ranjateam (groene team)

 

Het ranjateam zorgt voor de inwendige mens. Ze zorgen o.a voor drinken en snoepjes voor de kinderen. Het team bestaat uit vaste krachten en een aantal vrijwilligers. Je kunt door heel het dorp ingezet worden. Je hoeft niet de hele week of de hele dag mee te helpen. Het is ook  mogelijk om je per dagdeel aan te melden.

 

IMG_3532.JPG DSC_0006.JPG

[button size=”large” icon=”fa-sign-in” icon_size=”fa-lg” target=”_self” font_weight=”100″ text=”Inschrijven ranjateam” link=”http://www.jvwmoergestel.nl/inschrijven-vrijwilligers/”]

Organisatie (paarse team)

 

Onze organisatie bestaat uit allerlei enthousiaste mensen van verschillende leeftijd. Samen maken we het mogelijk dat de kinderen een leuke week hebben. Voordat de JVW begint moet er een hoop geregeld worden. Je moet dan denken aan allerlei aanvragen (bussen, subsidie, locaties, wegafzettingen), het organiseren van spellen, het maken van een draaiboek, een groepsindeling maken en het ronselen van groepsleiding.

Als je bij het paarse team wilt dan moet je helemaal te gek, gaaf, leuk, cool, stoer, en supertof zijn! Is dit op jou van toepassing? Laat het ons weten!

DSC_0046.JPG IMG_3507.JPG

Spelleiding

 

De spelleiding helpt bij allerlei spellen. Je hoeft het spel niet mee te organiseren en voor te bereiden maar alleen te begeleiden tijdens de uitvoering. Vooraf krijg je duidelijke instructies over wat er van je verwacht wordt. Qua spelletjes kun je denken aan bijvoorbeeld een vossenjacht of een zeskamp. Je hoeft niet de hele week of de hele dag mee te helpen als spelleiding. Het is ook mogelijk om je per dagdeel aan te melden.

DSCF2217.JPG IMG_0279.JPG

[button size=”large” icon=”fa-sign-in” icon_size=”fa-lg” target=”_self” font_weight=”100″ text=”Inschrijven spelleiding” link=”http://www.jvwmoergestel.nl/inschrijven-spelleiding/”]

 Overige vrijwilligers

 

De overige vrijwilligers helpen bijvoorbeeld bij het brigadieren,  klaarzetten van materialen of opbouwen van spellen. Ook als EHBO-er kun je ons mee komen helpen. Je hoeft niet de hele week of de hele dag mee te helpen. Het is ook mogelijk om je per dagdeel aan te melden.

 

IMG_4090.JPG IMG_3450.JPG

[button size=”large” icon=”fa-sign-in” icon_size=”fa-lg” target=”_self” font_weight=”100″ text=”Inschrijven overige vrijwilligers” link=”http://www.jvwmoergestel.nl/inschrijven-vrijwilligers/”]