Programma B (groep 3-4-5)

b

Wij werken hard aan het programma van 2019!

 

Het thema van 2018 was Festival. Het was een week vol muziek, dans en plezier!

 

TIP: Breng géén waardevolle spullen mee en trek makkelijke kleding aan, die vies mag worden!

 

Maandagochtend – Crea Bea Festival
Om 9.30 uur kom je naar eerst naar de Meet and greet bij Den Donk, waar we de groepjes bij elkaar gaan zoeken. De leiding komt je halen bij het bordje 3, 4 of 5. Waar je gaat staan, is afhankelijk van de klas waarin je vorig jaar zat. Daar zie je vast al kinderen die vorig jaar bij jou op school in de klas zaten.
Als alle kinderen hun groepje en leiding hebben gevonden, gaan we kijken wie het dansje en JVW-lied van vorig jaar nog kent. Daarna zijn we tot 12.00 uur creatief bezig.
Let op: er wordt geverfd!

 

Maandagmiddag – Beach Festival
Een middag in de zandbak van Moergestel. Je wordt om 13.30 uur verwacht in de Pierenberg. Tot 16.00 uur spelen we daar allerlei spellen die je op het strand kunt doen.
Let op: auto’s mogen de Pierenberg niet in én het is een heel eind lopen vanaf de Oisterwijkse weg. Kom dus op de fiets!

 

Dinsdagochtend – Healty fest
Deze ochtend verzamelen we om 9.30 uur bij Roef! waar we werken aan onze conditie en dus veel gaan bewegen. Ongetwijfeld is iedereen om 12.00 uur toe aan rust en gaan we naar huis voor een gezonde lunch. 😉

 

Dinsdagmiddag – Beat it! Lipdub
Ook vanaf 13.30 uur staat er weer een enerverend programma klaar, startend en eindigend in Den Boogaard. We gaan uitvinden hoe muzikaal we zelf zijn én hoe creatief we zijn bij het maken van een libdub. Om 16.00 uur gaat iedereen naar huis, maar gaat de editor nog aan de slag om de libdubs te monteren.

 

Woensdagochtend – JVW pubkwis event
Vanaf Den Donk, waar we om 9.30 uur verzamelen, gaan we het dorp in, waar op diverse plaatsen onze muzikale kennis wordt getest. Om 12.00 uur moeten de resultaten ingeleverd worden en kan de quizmaster aan de slag met de puntentelling.

 

Woensdagmiddag – Spellenfestival
We verzamelen om 13.30 uur bij ’t Draaiboompje voor een sportieve middag. Tot 16.00 uur is het zeskamp!
Tip: trek je zwemkleding vast aan en zorg voor een handdoek en droge kleren!

 

Donderdag – Speel festival
Vandaag gaan we om 9.30 uur, vanaf Den Donk, naar Speelland Beekse Bergen. We zijn pas om 16.00 uur weer terug bij Den Donk, dus…
eten, drinken en je zwemkleding niet vergeten.
Als je een abonnement hebt bij Speelland, dan is het fijn als je dat meebrengt!

 

Vrijdagochtend – DIY festival
Deze ochtend gaan we ons van 9.30 – 12.00 uur voorbereiden op de parade. Je mag gereedschap meebrengen, maar wel graag voorzien van naam.
Tip: je ouders kunnen de spullen voor de Uitmarkt tussen 10.30 en 11.30 uur alvast neerzetten bij Roef!

 

Vrijdagmiddag – Uitmarkt
Om 13.30 uur start de Uitmarkt bij Roef! Tot 15.30 uur kun je proberen zoveel mogelijk geld te verdienen door de verkoop van allerlei zaken, of door zelf op te treden met een act, door te zorgen voor een natje en een droogje voor de bezoekers of wat je zelf maar bedenkt.

 

Vrijdagavond – Parade en disco
Om 18.00 uur word je verwacht bij Den Donk. Na een grandioze parade, volgt de disco in Den Boogaard . Om 20.00 uur is het dan echt het einde van de festivalweek en kun je terugkijken op een intensieve, maar leuke week.
Route van de parade: Bosstraat – Past. De Louwstraat – Korenschuur – Schoolstraat – Kerkstraat – St. Jansplein

 

Voor de kinderen is de week nu afgelopen, maar voor de vrijwilligers is er nog een afterparty bij Moorman in de Zandstraat. De afterparty duurt tot 01.00 uur.