Programma A (groep 1-2)

Wij werken hard aan het programma van 2019!

 

Het thema van 2018 was Festival. Het was een week vol muziek, dans en plezier!


TIP: Breng géén waardevolle spullen mee en trek makkelijke kleding aan, die vies mag worden!

 

Maandagochtend – Meet and greet
Om 9.30 uur kom je naar de Meet and greet bij Den Donk, waar we de groepjes bij elkaar gaan zoeken. De leiding komt je halen bij het bordje 1/2. Daar zie je vast al kinderen die vorig jaar bij jou op school in de klas zaten.
Als alle kinderen hun groepje en leiding hebben gevonden, gaan we kijken wie het dansje en JVW-lied van vorig jaar nog kent. Daarna gaan we in de wijk de Heidevelden allerlei leuke dingen doen. Om 12.00 uur ben je weer terug bij Den Donk.

 

Dinsdagochtend – Crea Bea Festival
Natuurlijk beginnen we om 9.30 uur weer met het JVW-lied en een dansje. Daarna zijn we creatief op het Crea Bea Festival.
Om 12.00 uur kun je naar huis, al dan niet voorzien van een extra kleurtje 😉
Let op: er wordt geverfd!

 

Woensdagochtend – Op de camping
Vandaag gaan we om 9.30 uur, vanaf Den Donk, naar de Gerrithoeve. Voor eten en drinken wordt gezorgd, dus zelf géén eten, drinken of snoepjes meebrengen! Om 16.00 uur zijn we weer terug bij Den Donk en kun je ongetwijfeld moe maar voldaan naar huis.

 

Donderdagochtend – Muziekfestival
De hele ochtend staat in het teken van muziek. Van 9.30 uur tot 12.00 uur ben je bezig met het maken van muziekinstrumenten, en natuurlijk proberen we die ook uit!

 

Vrijdagochtend – Beach festival
Een ochtend in de zandbak van Moergestel. Je wordt om 9.30 uur verwacht in de Pierenberg. We bouwen zandkastelen, spelen dat het een lieve lust is, en natuurlijk is er ook tijd om lekker te luieren. Om 12.00 uur kun je weer opgehaald worden.
Let op: auto’s mogen de Pierenberg niet in én het is een heel eind lopen vanaf de Oisterwijkse weg. Kom dus op de fiets!

 

Vrijdagavond – Parade en disco
Om 18.00 uur word je verwacht bij Den Donk. Na een grandioze parade, volgt de disco in Den Boogaard . Om 20.00 uur is het dan echt het einde van de festivalweek en kun je terugkijken op een intensieve, maar leuke week.
Route van de parade: Bosstraat – Past. De Louwstraat – Korenschuur – Schoolstraat – Kerkstraat – St. Jansplein

 

Voor de kinderen is de week nu afgelopen, maar voor de vrijwilligers is er nog een afterparty bij Moorman in de Zandstraat. De afterparty duurt tot 01.00 uur.