Over JVW Moergestel

Wat is de Jeugdvakantieweek?

De Jeugdvakantieweek (JVW) is een week voor de schoolgaande Moergestelse jeugd vol spellen, tochten en andere leuke activiteiten. Tijdens de JVW kom je in heel Moergestel, niet alleen in het dorp, maar ook in de bossen. Natuurlijk is er ook een uitstapje! Maar waar naar toe blijft nog even geheim..

Als je je opgeeft voor de JVW doe je in principe de hele week mee. Informatie over het programma kun je vinden op onze website.

Wat kost het?

De JVW kost € 22,50 per deelnemer voor de hele JVW-week.
Geef je jezelf tussen 20 en 26 mei 2019 op, dan kost deelname
€ 45-.

Vanaf 27 mei is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Bij annulering wordt het inschrijfgeld niet geretourneerd.

De betaling gebeurt via IDEAL bij je eigen bank. Natuurlijk gaat het inschrijven en betalen via een beveiligde verbinding.

Inschrijven kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Kun je niet via IDEAL betalen, neem dan contact met ons op.

Miniatuur

Hoe ziet een dag tijdens de JVW eruit?

De JVW begint iedere dag met het verzamelen van je groep. Meestal verzamel je bij Den Donk (het scoutinggebouw) in Moergestel. Op de website kun je zien waar je ’s ochtends moet verzamelen. Wanneer je groep compleet is starten we om 9.30 met het programma. Soms is dat bij Den Donk, maar ook vaak in het dorp of in het bos. Ook is er een uitstapje met de bus. Voor drinken en een snoepje zorgt het ranja-team. Tussen de middag is er geen opvang, lunchen doe je thuis of bij een vriendje of vriendinnetje. Wij zijn dan druk bezig om het middagprogramma voor te bereiden. Aan het eind van de dag verzamelt iedereen zich weer bij Den Donk. Soms is het de bedoeling dat je wordt opgehaald bij de locatie van het middagprogramma en ga je daarna naar huis. Locaties en tijden vind je terug in het programma van jouw groep.

Wanneer is het?

De JVW 2018 is van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2019.

IMG_8078

JVW-groepen

Alle kinderen worden ingedeeld in JVW-groepen. Zo’n groep bestaat uit 8 tot 12 kinderen. We proberen klasgenootjes bij elkaar in één groep in te delen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven met wie je graag in een groep wilt. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden maar het kan voorkomen dat kinderen van verschillende klassen of scholen bij elkaar ingedeeld worden. Iedere groep wordt begeleid door minimaal 2 vrijwilligers.

Hoe geef je jezelf op? 

Via internet! Je kunt je inschrijven via deze site.

Inschrijven
IMG_8104