Wat is de Jeugdvakantieweek?

De Jeugdvakantieweek (JVW) is een week voor de schoolgaande Moergestelse jeugd vol spellen, tochten en andere leuke activiteiten. Tijdens de JVW kom je in heel Moergestel, niet alleen in het dorp, maar ook in de bossen. Natuurlijk is er ook een uitstapje! Maar waar naar toe blijft nog even geheim..

Als je je opgeeft voor de JVW doe je in principe de hele week mee. Informatie over het programma kun je vinden op onze website.

Wat kost het?

De JVW kost € 22,50 per deelnemer voor de hele JVW-week, inschrijven kan vanaf nu!
Geef je jezelf ná 10 mei 2020 op, dan kost deelname
€ 45-.

Vanaf 17 mei is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Bij annulering wordt het inschrijfgeld niet geretourneerd.

De betaling gebeurt via IDEAL bij je eigen bank. Natuurlijk gaat het inschrijven en betalen via een beveiligde verbinding.

Inschrijven kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Kun je niet via IDEAL betalen, neem dan contact met ons op.

Miniatuur

Wanneer is het?

De JVW 2020 is van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus 2020.

IMG_8078

JVW-groepen

Alle kinderen worden ingedeeld in JVW-groepen. Zo’n groep bestaat uit 8 tot 12 kinderen. We proberen klasgenootjes bij elkaar in één groep in te delen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven met wie je graag in een groep wilt. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden maar het kan voorkomen dat kinderen van verschillende klassen of scholen bij elkaar ingedeeld worden. Iedere groep wordt begeleid door minimaal 2 vrijwilligers.

Hoe geef je jezelf op? 

Via internet! Je kunt je inschrijven via deze site.

[button size=”large” icon=”fa-sign-in” icon_size=”fa-lg” target=”_self” text=”Inschrijven” link=”http://www.jvwmoergestel.nl/inschrijven/”]
IMG_8104