We willen zoveel mogelijk aansluiten bij wat kinderen en ouders gewend zijn vanuit school, daarom starten we dit JVW-jaar met een continurooster. Dit zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk bewegingen zijn. 

De JVW start dit jaar om 9.30 uur en eindigt om 15.00 uur. Tussendoor is er een lunchpauze. De kinderen moeten dus elke dag een lunchpakketje meebrengen.
Let op: het uitstapje van B en C op woensdag duurt 1 uur langer, dus tot 16.00 uur!

Halen en brengen is mogelijk, maar houd dit moment zo kort mogelijk! 

Geef uw kinderen bij een beetje regen regenkleding aan.

We streven ernaar zoveel mogelijk dezelfde vrijwilligers (spelleiding en ranjateam) door de week heen terug te laten komen. We hopen dat vrijwilligers zich dus ook voor zoveel mogelijk dagen aanmelden, zodat we zo min mogelijk wisselingen hebben. 

Elke groep krijgt een eigen plekje toegewezen waar kinderen en leiding kunnen eten en drinken. Vergeet niet om een lunchpakketje mee te brengen!

Met wat aanpassingen kan de JVW dit jaar gelukkig doorgaan. We hebben er zin in!

Ook tijdens de JVW moeten we ons houden aan de 1,5 meter maatregel.

Het dragen van een mondkapje in bus, huifkar of auto (met meerdere personen uit een ander huishouden) is verplicht vanaf 13 jaar. De vrijwilligers moeten zelf voor een mondkapje zorgen.

Er zal dit jaar meer aandacht besteed worden aan hygiëne.
* Was je handen goed met water en zeep. Droog daarna je handen goed. Bij ieder programma zijn water, zeep en papieren handdoekjes aanwezig
* Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
* Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi deze daarna in de vuilnisbak en was je handen
* We schudden geen handen

Alle deelnemers, kinderen én vrijwilligers, zijn van harte welkom bij de JVW, maar bij klachten geldt: blijf thuis! Bij aankomst doet iedereen de gezondheidscheck van het RIVM. Wanneer één van de vragen met “Ja” beantwoord wordt, is deelname niet mogelijk.
Bij twijfel kan het zijn dat kinderen of vrijwilligers door de organisatie naar huis worden gestuurd om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

JVW Moergestel hanteert in overleg met de gemeente de actuele versie van het protocol Samen op Kamp in 2021.
Een aantal belangrijke punten uit dit protocol (9 juli 2021) kun je hier lezen.