Pierenberg

Vandaag is het een mooie dag om eens de bossen in te gaan. De Pierenberg is een leuke bestemming. Je kunt hier fijn zandkastelen bouwen, een natuurschilderij maken of een hut bouwen.

Geniet van de natuur, gebruik alleen losliggende materialen en ruim eventueel afval op.

Veel plezier!

P.s. Zorg wel dat je vanmiddag op tijd weer thuis bent om te mee te doen aan de JVW thuisblijfbingo en te kijken naar de finaleshow.

En natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar jou belevenissen. Heb je een leuke foto, mail die dan naar foto@jvwmoergestel.nl.

Gratis bingokaarten

Heb je nog geen bingokaart voor de thuisblijfbingo vanmiddag?

Dan kun je vandaag nog gratis een bingokaart ophalen tussen 11.00 en 12.00 uur in Den Boogaard.

Iedereen mag meedoen, jong én oud!

De uitzending is vanmiddag van 15.00-17.00 uur op MTV, Ziggokanaal 43 of via Youtube MTV live.

Wat kun je nog meer doen

Een aantal van de activiteiten van de vorige dagen kun je nog steeds doen, maar helaas kun je niet meer meedoen voor de prijzen. Alleen de kleurplaten kun je vandaag nog tussen 11.00 en 12.00 uur inleveren in Den Boogaard.

Klik hier voor meer informatie over en de linkjes naar de logokwis en de fotospeurtocht. En klik hier voor meer informatie over en de linkjes naar de dobbelsteen tocht en de kleurwedstrijd.

Thuisblijfbingo en finaleshow JVW 2020 Vierusanders

Vandaag van 15.00-17.00 uur wordt live de thuisblijfbingo en de finaleshow uitgezonden door MTV. Tijdens de uitzending worden natuurlijk de bingoballetjes getrokken, worden filmpjes vertoond gemaakt tijdens vorige jeugdvakantieweken, maar ook beelden van deze JVW Vierusanders zijn te zien. Daarnaast zijn er nog een paar leuke verrassende activiteiten waarmee ook prijzen zijn te winnen.

Iedereen die iets wint tijdens de uitzending, wordt uitgenodigd om naar de uitzending te komen. Meer informatie krijgen de winnaars via de telefoon.

De prijswinnaars van de activiteiten tijdens de week staan vanaf morgen op de site. Zij kunnen hun prijs op komen halen bij Maureen, Vonderhof 7.

Ook de winnaars van de bingo, die niet in de gelegenheid zijn om naar Den Boogaard te komen, kunnen hun prijs vanaf morgen op komen halen bij Maureen, Vonderhof 7.